Hej hallå med CDVI!

Varför tycker ni det är viktigt att vara en del av FastighetsMässan Stockholm 2025?FastighetsMässan ger oss som tillverkare av säkerhetsprodukter en unik möjlighet att lyssna på marknaden. Det är fantastiskt att få möta både slutkunder som redan använder våra produkter och de som är nyfikna på att lära sig mer. Vi får värdefull insikt i deras behov när det kommer till säkerhet och smidig tillgång till fastigheter, vilket hjälper oss att utveckla ännu bättre lösningar.

Vad ser ni mest fram emot som utställare på mässan?
Vi har tidigare ställt ut på mässorna i Göteborg och Malmö, och vi uppskattar verkligen formatet. Det är ett bra tryck på mässgolvet med många nyfikna besökare och intressanta föreläsare på scenen. Vi ser fram emot att få samma positiva energi och möjlighet att nätverka i Stockholm.

Vilka trender ser ni i branschen just nu?
Med en ökad känsla av otrygghet i samhället ser vi att skalskydd får en allt större betydelse. Många bostadsrättsföreningar söker efter moderna, pålitliga lösningar för att säkra sina fastigheter.

När ni tänker på framtidens fastighetsbransch, vad tänker ni på då?
Framtidens fastighetsbransch kommer att präglas av en smart och smidig integration mellan säkerhet och bekvämlighet. Digitalisering och intelligenta lösningar blir allt viktigare, och jag tror att fler fastigheter kommer att satsa på lösningar som både skyddar och förenklar förvaltningen. Behovet av innovativa skalskydd och enkel access kommer att vara centralt, särskilt i en tid då trygghet blir en allt större prioritet.

Vilka produkter eller tjänster kommer ni visa upp på mässan?
Vårt fokus ligger på att erbjuda okomplicerad säkerhet. Vi kommer att visa upp smarta brytskydd med inbyggda elektromagnetiska lås som gör det mycket svårt för obehöriga att bryta sig in. De passar perfekt för huvudentréer och gemensamma utrymmen. Dessutom visar vi vårt sortiment av elektromagnetiska lås, som kan monteras på insidan av ytterdörrar och är dolda för potentiella inbrottstjuvar. Med tanke på den senaste trenden med syrainbrott, där låscylindrar angrips, är detta en säker och pålitlig lösning.

Ni hittar bland annat Annica Lövstad på plats i monter G:05.

Scroll to Top