Skaala IFN

Dela produkten:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beskrivning

Vi är stolta över att presentera Skaala PanNordic – en fönstertyp som inte bara hyllar det förflutna, utan också banar väg för en hållbar och effektiv framtid för dina fastigheter. Detta fönster är det perfekta valet för att höja nivån på renoveringsprojekt och modernisera fastigheter i svenska smalhus och historiska innerstäder.

Historisk Charm, Modern Prestanda:

Att behålla den historiska och autentiska arkitekturen är viktigt för att bevara stadens karaktär och kulturella arv. Genom att erbjuda fönster som matchar de äldre stilarna och dimensionerna, kan Skaala PanNordic bidra till att bevara den visuella enheten och charmen hos äldre byggnader.
Med exakt samma glasdimensioner som äldre fönster från 1910-1950 talet fångar Skaala PanNordic essensen av äkta arkitektonisk skönhet. Fönstret har mötande bågar, vilket är en traditionell design i äldre fönster, samtidigt som det erbjuder möjligheten att använda smäckra och tunna spröjs för att återskapa den historiska känslan i din fastighet. Denna autenticitet och omsorg om detaljerna gör Skaala PanNordic till den ultimata lösningen för att förbättra smalhus och sekelskiftehus i våra svenska innerstäder. Genom att kombinera tidlös estetik med modern teknologi kan dessa fönster bevara den unika karaktären hos äldre byggnader samtidigt som de uppfyller dagens krav på energieffektivitet och funktionalitet.

Kittfalsvinkel för Tradition, Aluminium för Långvarighet:
Skaala PanNordic återskapar träfönstrens charm med sin ytterbåge som har en kittfalsvinkel, en detalj som förenar det gamla med det nya. Aluminiumsidan gör fönstret underhållsfritt och hållbart.

Möt Framtidens Energiutmaningar:
Med Skaala PanNordic blir din fastighet rustad för de ökande energikraven inom EU. U-värden i toppklass säkerställer en energieffektiv inomhusmiljö, vilket minskar dina energikostnader och din klimatpåverkan. Denna modernisering sker dock inte på bekostnad av traditionell estetik. Ditt fastighets känsla och utseende förblir intakt.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top