Infometric

Infometric

Om oss

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Vi är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa våra kunder att hushålla med våra gemensamma resurser. Vi erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.

Nyheter

3D-visualisering

3D-visualisering

Infometric erbjuder nu sina kunder en lösning med 3D-visualisering av temperaturen i fastigheten. Med en 3D-bild ges en översiktlig bild av hur temperaturen fördelar sig mellan de olika lägenheterna i huset.

Läs mera »

Jobbannonser

CTO

I rollen som CTO kommer du att bli en del av ett drivet och engagerat utvecklingsteam om 6 personer. Ditt uppdrag är att planera, organisera och övervaka utvecklingsprojekt från koncept till leverans. Du kommer självständigt att driva ditt arbete framåt, vilket kommer att kräva fullt fokus och engagemang. Projekten som du kommer leda är tekniskt komplexa, och du kommer tillsammans med teamet bidra med de mest effektiva lösningarna och fortsätta utveckla Infometrics system. Systemen är utvecklade enligt kundernas gemensamma behov och ditt arbete kommer främst bestå av att fortsatt se över utvecklingsbehov, styra projekten framåt och göra bedömningar kring innovations- och fokusområden.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top