Smartvatten

Dela produkten:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beskrivning

Vattenövervakning för hela fastigheten.
Smartvattens huvudmätartjänst övervakar, mäter och analyserar era fastigheters vattenförbrukning i realtid. Med marknadens mest exakta vattendata kan ni optimera er vattenanvändning och effektivisera ert arbetsflöde, upptäcka läckage och förebygga allvarliga och dyra vattenskador.

Smartvatten erbjuder en komplett lösning som revolutionerar arbetssättet för vattenhantering. Genom automatiserad avläsning, analys och rapportering av vattendata skapar vi en effektiv plattform som genererar insikter i realtid. Detta innebär inte bara en avlastning av manuella uppgifter utan även en ökad effektivitet när det kommer till beslutsfattande och åtgärder. Genom att ge er verktygen för automatiserade processer möjliggör vi inte bara förbättrad övervakning utan även möjligheten att fokusera resurser på strategiska insatser och låter er göra mer med mindre ansträngning.

Smartvatten erbjuder omfattande vattendata och insikter genom avancerad läckageanalys, en helhetsöversikt av fastighetsbeståndet, intuitiva rapporter, benchmarking-funktioner, samt analyser av kostnader och CO2-utsläpp från vattenanvändning. Dessa tjänster kompletteras med experthjälp för att säkerställa en holistisk och välinformerad hantering av vattenresurserna.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top